Київські активісти готові скинути владу, якщо УА з ЄС не підпишуть. Вже розробили план

Активісти київського євромайдану запропонували план подальших дій для учасників акції.
фото interfax.ru
фото interfax.ru

Про це у своєму блозі написав один із координаторів мітингу Ігор Луценко.

"Протягом останньої доби широко поширилися в інтернеті два плани. Автори - Олександр Солонтай та Ігор Луценко. Ідеї доповнюють одна одну. Отже, пропонуємо узгоджений проект плану", - написав він.

План дій складався на випадок, якщо Угоду про асоціацію у Вільнюсі не підпишуть. В такому випадку активісти закликають виходити на Євромарш о 15 годині 29 листопада.

"Усі лідери нинішнього спротиву мають дати єдиний і сильний сигнал - виходимо в день завершення саміту у Вільнюсі, тобто 29-го листопада. Нам потрібна або Європа, або нова влада, котра відкриє нам двері у Європу. 29 листопада має стати або кроком у Європу, або початком кінця цієї влади. Для цього треба провести гіперактивну агітаційну кампанію, всеукраїнську, з залученням усіх наявних партійних та громадських ресурсів. Усі, хто може, мають приїхати у Київ!", -
написав Луценко.

Активісти закликали до страйку не лише студентів.

"Чому своє слово говорять тільки студенти? Європейський вибір зробила вся країна, а студенти першими сказали своє слово. Але зараз справа за всіма нами... Тому, 29 листопада, після обіду, перший попереджувальний страйк проводять кияни. Потрібно з роботи йти раніше, працюємо тільки першу половину дня. Далі наважуємося зробити крок", -
закликав Луценко.

Активісти просять, аби на страйк вийшли всі:
Йдуть всі: трудові колективи, страйкові комітети, навчальні заклади, підприємці разом з працівниками, бізнес разом з родинами, пенсіонери з онуками, батьки зі студентами, мами з школярами.

"Ну і звісно витягуйте по максимуму друзів! Це наш шанс, іншого такого може не бути!", - додали активісти.

1 грудня активісти планують провести всеукраїнську громадську акцію непокори.

"Якщо Янукович не підпише Угоду, ми почнемо зміну влади! 1 грудня, до повсталого Києва приєднуються всі регіони. Загальна, всеукраїнська акція громадянської непокори, з політичними вимогами: повні перевибори, відновлення Конституції, відсунення від влади збанкрутілої команди", -
сказано у повідомленні.

"Методи - виключно ненасильницький протест, яка включатиме всеукраїнський страйк, мирне блокування органів влади та головної резиденції - Межигір'я", - додали активісти.

План зі зміни влади в країні активісти назвали "Єврореволюцією".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...