Захарченко поговорив з депутатами про побиття Тетяни Чорновол. Депутати зустріччю незадоволені

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко зустрівся з опозиційними народними депутатами та пообіцяв їм у найкоротші терміни знайти винних у побитті журналістки Тетяни Чорновол.
фото radiosvoboda.org
фото radiosvoboda.org

Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на офіційному сайті МВС України.

Народні обранці прийшли на особистий прийом, аби з’ясувати обставини інциденту з журналісткою Тетяною Чорновол та, яких заходи наразі вжито міліцією.

"Я переконаний, що найближчим часом цей злочин буде розкрито", - наголосив Захарченко.

Водночас депутат Олександр Бригинець висловив незадоволення зустріччю.

"Висновок: ніяких вагомих слідчих дій стосовно побиття Тетяни Чорновол не зроблено. Машина злочинців не знайдена, злочинці не затримані, навіть власник автомобіля не допитаний. За 12 годин, які пройшли після злочину, автомобіль може бути вже у Берліні чи у Москві", - написав народний депутат у своєму Facebook.

Тетяну Чорновол жорстоко побили у ніч на 25 грудня. Кількасот людей сьогодні пікетували будівлю МВС на знак протесту проти побиття Чорновол.

Колона пройшла від Майдану Незалежності до МВС по вулиці Інститутській, на якій були виставлені барикади і кілька кордонів міліції.

Люди скандували " Банду геть!" і обклеїли будівлю фотографіями побитої журналістки, передає BBC Україна.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...