Екс-нардеп каже, що Чорновол могли побити люди як від влади, так і від опозиції

Треба розслідувати всі версії жорстокого побиття Т. Чорновол, у тому числі і версію причетності зацікавлених опозиційних політиків.
фото lenta-ua.net
фото lenta-ua.net

Таку думку у коментарі УНН висловив народний депутат VI скликання Юрій Кармазін.

"Версій може бути багато. Але, те, що це звіряче побиття, це ясно. Це не схоже на те, що це зробили через який-то раптовій конфлікт. Це саме звіряче побиття. Думаю, що коріння лежать у професійній діяльності, як журналіста. Тому, я вважаю, що розслідувати потрібно всі версії - і незадоволення провладних політиків, і у тому числі опозиційних політиків. Вона намагалися бути об’єктивною. Абсолютно всі її критичні матеріали повинні бути перевірені для того, щоб правильно розслідувати і знайти винних", - наголосив Ю. Кармазін.

Крім того, він додав, що для міліції розкриття цього злочину повинно бути справою честі.

Нагадаємо, що міліція Борисполя відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновол. Інформація внесена до ЄРДР за ч. 2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб).

Зазначимо, що президент України Віктор Янукович вже звернувся до правоохоронці з вимогою терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол.

Також відомо, що Генпрокурор взяв справу на особистий контроль і доручив заступнику Роману Андрєєву з’ясувати обставини нападу.

У міліції кажуть, що побиття Тетяни Чорновол - це провокація, а в опозиції вважають, що перед побиттям Тетяну Чорновол вистежували спецслужби.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...