ЗМІ з'ясували, що ІА "Укрінформ" знало наперед про те, що Тетяну Чорновол поб'ють, але в агентстві все спростували

Національне інформаційне агентство "Укрінформ" вчора вдень анонсувало брифінг заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова з приводу розслідування кримінального провадження щодо побиття журналістки Тетяни Чорновол.
фото gazeta.ua
фото gazeta.ua

Про це повідомляє УНН.

"25 грудня, о 13.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ (зал на 1 поверсі) відбудеться брифінг заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова з приводу розслідування кримінального провадження щодо побиття журналістки Тетяни Чорновол", - йшлося в повідомленні.

Анонс опублікований о 15:40 24 грудня. При цьому, за попередніми даними міліції Київської області, побиття Т. Чорновол сталось вночі з 24 грудня на 25 грудня.

У свою чергу гендиректор "Укрінформу" Олександр Децик повідомив Телекритиці, що анонс "Брифінг заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова з приводу розслідування кримінального провадження щодо побиття журналістки Тетяни Чорновол" з'явився на сайті агентства сьогодні, за годину до початку заходу.

Як пояснив Олександр Децик, дата публікування анонсу виявилась неточною через технічну помилку, якої припустився працівник агентства "Укрінформ".

Також пан Децик повідомив, що агентство провело  розсилку повідомлення про брифінг сьогодні, 25 грудня, о 11:45 - майже одночасно з публікацією інформації на сайті.

Олександр Децик закликав колег, які розповсюдили версію УНН, допомагати в роботі один одному, а не "робити рейтинги на чужих помилках".

"Я б хотів звернути увагу на питання роботи кожного з нас. Якщо ми допускаємо помилки - давайте звертатись напряму один до одного, а не поспішати з висновками. Краще допомагати у цій ситуації, а не спекулювати на помилках, які можуть допустити абсолютно всі", - сказав гендиректор "Укрінформу".

Брифінг заступника начальника Головного слідчого управління МВС України Олега Татарова з приводу розслідування кримінального провадження щодо побиття журналістки Тетяни Чорновол відбувся сьогодні о 13.00 у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...