На Євромайдані в Києві небезпечно: лютують провокатори і міліціонери

На Євромайдані міліція ДПС провокує людей до сутичок. Також правоохоронці із застосуванням грубої сили перешкоджають роботі журналістів.
фото pravda.com.ua
фото pravda.com.ua

Виникають стихійні сутички з провокаторами "в штатському". Ці ж провокатори кинули до машини опозиції димову шашку.

Загони міліції і ДПС намагаються відтіснити людей і журналістів з траси, яка і так перекрита міліцією та автобусами "Беркута", повідомляє Цензор.НЕТ.

"Беркут" взяв Хрещатик в оточення по обидва боки Майдану Незалежності. Міліціонери ведуть себе дуже агресивно. Вони нападають на журналістів, які знімають їхнє беззаконня на Євромайдані. Так, правоохоронець почав закривати руками камеру і фотоапарат кореспондента Цензор.НЕТ, і намагався вибити його з рук журналіста. Це суперечить законам України. Таким же чином чинять стосовно і до інших журналістів. При цьому, правоохоронці відмовляються представитися.

Люди обурені такими діями міліції і називають те, що відбувається, спланованою провокацією і масово повідомляють у соцмережах: "Міліція лютує на Євромайдані", "Це повний бєспрєдєл" і т.п.

Виникають стихійні сутички. На очах кореспондента видання невідомий чоловік напав на жінку, яка перегородила шлях машині ДПС, яка рухається по "зустрічній" на опозиційні машини і автобуси.

Хтось кинув димову шашку у бік опозиційних машин, які їхали на Євромайдан, і їх заблокувала служба ДПС. Активісти заявили, що це були провокатори.

На Євромайдан підтягуються народні депутати.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...