"Регіонали" і собі вирішили влаштувати безстрокову акцію. Підтримуватимуть Януковича

Партія регіонів заявила про початок безстрокової акції на підтримку Президента України Віктора Януковича.
фото tsn.ua
фото tsn.ua

Про це зі сцени в Маріїнському парку заявив народний депутат від ПР Юрій Болдирєв, передає РБК-Україна.

"Сьогодні ми взяли Маріїнський плацдарм... Ми заявляємо, що починаємо сьогодні безстрокову акцію на підтримку Президента і нашої партії", - сказав Болдирєв.

Нардеп вважає, що всі акції опозиції спрямовані на захоплення влади: "Це фашистський переворот, але ми не дамо і не дозволимо йому здійснитися".

Слід зазначити, що саму будівлю парламенту по периметру оточили представники спецпідрозділів у повному екіпіруванні. "Беркут" вибудований, як мінімум, в чотири-п'ять рядів, також посилено охорону всередині самого парламенту.

При цьому опозиціонери почали підступати ближче до Ради. Зокрема, мітингувальники підходять з боку вул. Шовковичної. Протестувальники несуть українські прапори, а також прапори УПА. Мітингувальники перебувають у 150 м від Ради і не можуть підійти ближче, оскільки кілька автобусів з "Беркутом" повністю заблокували таку можливість.

До слова, сьогодні вранці біля будівлі ВР було "гаряче": на вул. Грушевського зібралися учасники Євромайдану, а на площі біля будівлі Ради проходить мітинг Партії регіонів.

Раніше опозиція оголосила безстрокову акцію протесту, приводом до якої став Євромайдан, до утворення якого спричинила відмова уряду від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. У п’ятницю, 29 листопада, на вільнюському саміті "Східного партнерства" Україна не підписала жодного документа, а в ніч на суботу Євромайдан у Києві було жорстоко розігнано, що викликало різке невдоволення сусільства.

Сьогодні Рада запланувала відправити Кабмін у відставку, але у ПР нема єдиної позиції з цього питання.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...