Влада Києва придумала спосіб "задушити в зародку" опозиційне віче, заплановане на вихідні

Київські чиновники знову приходять на допомогу нинішній владі.
фото nbnews.com.ua
фото nbnews.com.ua

Напередодні проведення всенародного віче опозиції в центрі столиці вона оголосила про перекриття доріг і закриття станцій метрополітену.

"У зв'язку з очікуваним проведенням масових акцій у центральній частині Києва 14-15 грудня і у випадку занадто великого пасажиропотоку окремі станції столичного метрополітену можуть працювати з обмеженнями заради безпеки пасажирів. Крім того, на Європейській площі, на вулицях Парковій, Лаврській і Володимирському узвозі тимчасово може бути закрито рух для автомобілів у зв'язку з проведенням мітингу", -
йдеться у повідомленні прес-служби КМДА.

Міська влада звернулася з проханням заздалегідь планувати свої поїздки і, за можливості, вибирати інші маршрути руху.

Опозиція запросила українців прийти 15 грудня на 12:00 на віче на Майдан Незалежності. У свою чергу Партія регіонів планує провести 200-тисячне мітинг на Європейській площі, зазначає Новий Регіон.

Цього тижня регулярно з'являються повідомлення про нібито "мінування" станцій метро в центрі Києва. А 11 грудня, коли спецназ штурмував Майдан, станції взагалі були закриті. Проте тисячі киян пішки добиралися на місце побоїща і своєю присутністю врятували табір опозиції від розгрому.

Що стосується віче, то такі заходи проходили вже двічі на минулих вихідних. Щоразу в центрі міста збиралися за різними даними від 500 тисяч до 1,5 мільйона людей.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.