Тягнибок запевнив, що регіоналам не вдасться провести виїзне засідання Ради

Лідер фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час брифінгу в прес-центрі штабу національного опору заявив, що опозиція не дасть можливості Партії регіонів і комуністам провести виїзне засідання Верховної Ради.
(фото Фото газети "24")
(фото Фото газети "24")

"Якщо Партія регіонів і комуністи вирішать провести таємне засідання Верховної Ради і просунути там ті закони, які їм потрібні, ми їх відразу попереджаємо: якщо вони це почнуть робити, ми підемо за ними, а з нами всі люди, які стоять на Майдані, і не дамо їм можливості провести цю антиконституційну змову " , -

передає слова Тягнибока УНН.

 

Він зазначив, що опозиція зацікавлена в розвалі фракції Партії регіонів.

Нагадаємо, сьогодні на брифінгу спікер парламенту Володимир Рибак заявив, що на сьогоднішній день не розглядає питання проведення виїзного засідання Верховної Ради для ухвалення проекту Держбюджету-2014 та впевнений, що до розгляду головного фінансового документу країни більшість та опозиція порозуміються. Про можливість проведення виїзного засідання парламенту раніше заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...