У Львівській ОДА побачили у діях облради порушення закону

Низка сьогоднішніх рішень, які були прийняті на сьогоднішньому сесійному засіданні Львівської обласної ради, є незаконними і такими, які не ґрунтуються на жодних нормах чинного законодавства України.
фото wikimapia.org
фото wikimapia.org

Таку думку на брифінгу висловив заступник голови Львівської облдержадміністрації, керівник апарату ОДА Андрій Мадзяновський, передав кореспондент ІА "ГРІМ".

Говорячи про рішення обласних депутатів розірвати договір оренди з облдержадміністрацією, Мадзяновський зауважив, що зміни до цього договору або ж його розірвання повинні бути узгоджені двома сторонами, якими є структурні управління облради і ОДА.

А. Мадзяновський пояснив, що ОДА не давала згоди на призупинення дії цього договору та на його розірвання і не дасть її і після 31 грудня, коли спливає термін оренди. А тому, пояснив чиновник, питання перейде виключно в судову площину.
"Оскільки управління облради і ОДА  є господарюючими суб'єктами, то це питання розглядатиме господарський суд", - пояснив керівник апарату Львівської ОДА.

Він також додав, що сьогоднішнє рішення облради про розірвання договору оренди ОДА оскаржуватиме в окружному адміністративному суді.

Крім того, А. Мадзяновський повідомив, що ОДА вже підготувала звернення до прокурора Львівської області з проханням розглянути юридичну обґрунтовність прийнятих на сьогоднішній сесії облради рішень.

Нагадаємо, сьогодні Львівська обласна рада на дев'ятому засіданні двадцять шостої сесії ухвалила низку рішень, які стосуються ОДА. Одне з них - розірвання з облдержадміністрацією договору оренди приміщення облради (ОДА орендує там кілька поверхів).

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...