"Євромайданівці" показово викинули на смітник продукцію, виготовлену фірмами "регіоналів". Мають зайві гроші?

Півтисячна колона активістів Євромайдану вирушила вулицею Інститутською до головного офісу Партії регіонів на вулиці Липській, повідомляє НБН.
фото nbnews.com.ua
фото nbnews.com.ua

Колона, у якій приблизно 500 осіб, повністю заполонила праву ділянку проїжджої частини і рухалася за потоком автівок, передає НБН.

На чолі колони активісти тягнули сміттєвий бак, на якому наклеєно банер "Жодної копійки в общак". Вони також несли плакати "Досить годувати режим", "Не КУПУЙ – ігноруй" і скандували: "Ми оголосили бойкот".

Учасники таким чином закликають бойкотувати продукти, що їх виготовляють підконтрольні депутатам від Партії регіонів підприємства.

Прийшовши до офісу ПР, мітингувальники викинули в сміттєвий бак продукцію торгових марок, що належать "регіоналам": зокрема газети, журнали, алкогольні напої, продукти. Через охорону активісти передали "регіоналам" перелік бойкотованих фірм і товарів. Акція тривала приблизно годину. Зараз колона повертається на Майдан.

Раніше опозиція розповіла, що Євромайдан заробляє від 250 до 300 тисяч гривень на добу. Опозиціонери додали, що цих грошей - мало.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...