Опозиція дасть більшості взятися за бюджет в обмін на відставку Захарченка. "Свобода" прогнозує ескалацію конфлікту

Народний депутат від "Батьківщини" Андрій Павловський заявив, що звільнення міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка "відкриє шлях" для розгляду парламентом державного бюджету України на 2014 рік.
фото batkivschina.com
фото batkivschina.com

Про це він сказав сьогодні у коментарі журналістам, передає УНІАН.

Павловський висловив думку, що проведення виїзного засідання ВР несе певні ризики для влади, а також нагадав, що в законі чітко виписано, що законодавчі акти повинні прийматися у сесійній залі парламенту.

Відповідаючи на запитання, чи опозиція розблокувала б парламент заради ухвалення бюджету, Павловський зазначив, що не хоче забігати наперед, адже наразі ще продовжуються переговори.

"Якщо, наприклад, влада звільнить, як реальний крок до переговорів, з посади того ж Захарченка, це відкриє шлях, я вам по секрету кажу, для розгляду бюджету", - сказав депутат.

У свою чергу народний депутат від "Свободи" Андрій Іллєнко стосовно того, як завтра буде розглядатися бюджет, зазначив, що про плани влади невідомо, а опозиція буде діяти "відповідно до ситуації".

"Цілком можливо, що завтра буде певна ескалація", - сказав депутат і додав, що у випадку виїзного засідання ВР на це обов'язково буде відповідна реакція.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...