У Львові судитимуть викладача УКУ за участь у Автомайдані

23 січня о 10:00 у  Франківському районному суді  м. Львова відбудеться розгляд справи проти викладача Українського католицького університету (УКУ) о. Михайла Димида.
фото kl.od.court.gov.ua
фото kl.od.court.gov.ua

Про це повідомляє прес-служба УКУ.

Священика звинувачують у невиконанні зупинки на вимогу працівника міліції 29 грудня 2013 р. о 12.30 в с. Нові Петрівці (Київська обл.), коли колона автомобілів Автомайдану рухалася до Межигір’я, хоча він стверджує, що в цей час був поблизу Євромайдану в Києві.

"Річ у тім, що 29 грудня в 12.30 я не був в Нових Петрівцях. А з цієї причини, я не міг не зупинитися на вимогу інспектора в тому місці та в цей час. Я ще в 12.40 год. був біля готелю «Хрещатик» за барикадою Майдану із друзями та іншими. Свідків можна знайти. Щойно в 12.41 год. прийшли до мого авто і сіли останні пасажири. Про це можна довідатися в мобільного оператора, бо йшли телефонні розмови в цій хвилині", - розповів о. Михайло Димид.

Перед тим, 4 січня 2014 р. до домівки о. Михайла прийшли представники ДАІ м. Львова. В них перебував рапорт про те, що о. Михайло 29 грудня 2013 року не зупинився на вимогу працівника ДАІ. Інших доказів, окрім цього, в них не було.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...