Вночі суд заборонив львівському майдану існувати, але помилився з адресою

В ніч на 23 листопада, Львівський обласний адміністративний суд постановив заборонити розташування малих архітектурних форм - наметів, кіосків, навісів та інших мафів, у тому числі тимчасових та пересувних на період з 6 00 ранку 23 листопада і по 29 листопада. Йдеться про розміщення мафів на проспекті Свободи,1, вул. Винниченка, 18, вул Університетській,1 та площі Ринок, 1.
(фото ua.korrespondent.net)
(фото ua.korrespondent.net)

О 5:30 прийшли до учасників мітингу, що розмістились в наметовому містечку підійшли правоохоронці. Та виявилось, вони прийшли не за тією адресою.

"Виявилося, що рішення суду забороняє ставити малі арх. форми не на пл. Шевченка, а далі - біля статуї Матері Божої... Ой. Помилилися з адресою. До цього часу знову стягнулося більше людей (100-150). Був якийсь провокатор - його забрала міліція, яка, виглядає, нормально стежила за порядком. Станом на 7:30 "беркут" не прийшов. Люди не розходяться. Чергувати будуть аж до того часу, коли почнуть сходитися люди на вшанування пам’яті про Голодомор", - повідомили активісти на сторінці у Facebook.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...