З'явився номер телефону, за яким жителі Львівщини можуть інформувати про спроби перешкодити їм відстоювати євроінтеграцію

Сьогодні, 23 листопада, о 9:00 розпочав роботу телефон гарячої лінії Координаційного штабу, створеного у Львівській обласній раді у зв’язку з проведенням акцій на підтримку євроінтеграції України (так звані Євромайдани).
Перешкоджають мітингувати - дзвоніть на гарячу лінію (фото proosbb.info)
Перешкоджають мітингувати - дзвоніть на гарячу лінію (фото proosbb.info)

Громадяни можуть дзвонити за безкоштовним номером телефону гарячої лінії 0-800-501-727 та повідомляти про різного роду ситуації, які виникатимуть під час виїзду до Києва на Євромайдан, а також під час аналогічних акцій, які відбуваються на території Львівської області.

Нагадаємо, вчора у Львові розпочалася безстрокова акція протесту проти рішення уряду призупинити підготовку до підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Владі така акція не сподобалася і вона вирішила заборонити встановлення наметового містечка у судовому порядку, але зазнала фіаско.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.