На відміну від Львова, дніпропетровські журналісти таки провели мовчазний протест

У Дніпропетровську журналісти газети "Лица" Костянтин Когтянц, Валерій  та Олена Гарагуци, а також екс-кореспондент Радіо Свобода у Дніпропетровську Геннадій Сахаров провели сьогодні мовчазний пікет біля Управління МВС України в Дніпропетровській області.
фото ogo.ua
фото ogo.ua

Про це повідомляє http://www.radiosvoboda.org/content/article/25235963.html Радіо Свобода.

Гаслом журналістів став лозунг "Журналіст - не мішень!".

Учасники акції заявили, що за останні  два місяці в Україні від рук  міліціонерів постраждало дуже багато журналістів, які виконували свою роботу, особливо багато працівників ЗМІ постраждало в останні дні, зокрема 19 січня.

Журналісти також протестували проти норм законів, ухвалених 16 січня, зокрема щодо того, що відтепер на масових  акціях заборонено перебувати в касках, шоломах та масках.

Ніхто з керівництва обласного управління міліції до журналістів так і не вийшов.

Нагадаємо, що  сьогодні зранку журналістів Радіо "Свобода" побили і відвезли до Дарницького райвідділу міліції.

Зазначимо також, що мовчазний протест проти новоприйнятих "диктаторських" законів планували сьогодні провести і львівські журналісти, але акцію відклали на пізніший термін.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...