Вибухівки на Львівському залізничному вокзалі не виявили

Вибухотехніки і експерти ретельно перевірили територію вокзалу і прилеглу до нього територію. Вибухонебезпечні предмети не виявили.
фото commons.wikimedia.org
фото commons.wikimedia.org

Про це у коментарі кореспондентові ІА "Грім" повідомила речниця обласного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області Світлана Добровольська.

Як повідомили у прес-службі Львівської залізниці, на момент перевірки території поїзди курсували за графіком.

"Незручності були пов'язані з тим, що пасажири змушені були заходити на перони не через головний вхід, а через бокові входи. Проте працівники допомагали пасажирам зайняти свої місця у вагонах", - розповіли у Львівській залізниці.

На даний час вокзал працює у звичному режимі.

Нагадаємо, сьогодні о 10:30 в чергову частину Головного управління МВС України у Львівській області поступила інформація з чергової частини підрозділу МВС міста Казані Республіки Татарстан (Російська Федерація), про те, що до них на оперативну лінію "112" зателефонував мешканець міста Казань, який назвав своє прізвище, ім’я, домашню адресу, а також повідомив, що сьогодні о 15:00 станеться вибух на залізничному вокзалі Львова в Україні.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...