Україні до кінця тижня обіцяють потепління до +6 градусів

Морози в Україні помалу відступають, а температури з "плюсовими" значеннями слід чекати вже з 9 лютого.
фото dt.ua
фото dt.ua

Про це повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

"Суттєвого ускладнення погодних умов на поточному тижні і на початку наступного ми не очікуємо. Разом з тим сприятливим буде те, що температурний режим суттєво підвищиться", - сказав він.

За його словами, протягом 6 лютого температура підвищиться на 4-5 градусів і становитиме 8-14 градусів морозу у більшості областей. Протягом 7-8 лютого слід чекати на ще більше підвищення температури повітря; вдень у більшості областей, крім сходу та північного сходу, спостерігатимуться відлиги.

Температура в Україні у період з 9 по 13 лютого буде суттєво вищою від норми. Уночі буде близько 0 градусів, а вдень - від 1 до 6 градусів тепла, зазначив директор Гідрометцентру.

Опадів, за його словами, буде небагато. Так, невеликий мокрий сніг з переходом у дощ випаде 8 лютого у західних та північних областях, а 9-10 лютого - на сході і у західному регіоні.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...