Булатов розповів, що його викрали кілька "тітушок", коли він знімав гроші з банкомата

Один з лідерів Автомайдану Дмитро Булатов розповів, що сталося з ним у день його викрадення.
фото ntv.ru
фото ntv.ru

Про це він розповів на прес-конференції у Вільнюсі, передає Українська правда.

"22 числа я поїхав на своїй машині у справах і провів кілька зустрічей. Мені повідомили про те, що влада заарештовує всі мої рахунки та майно. Дізнавшись цю інформацію, я поставив свою машину, сів на таксі і поїхав до банкомату зняти гроші зі своїх банківських карток ", - розповів він.

"Коли приїхав до банкомату, побачив близько 10 осіб спортивної зовнішності, схожих на тітушок, тому я відійшов, щоб вони пішли", - розповів він.

"Все відбувалося в Києві, на розі вулиць Закревського і Маяковського. Чекаючи біля дороги, я отримав удар у потилицю. Мене підхопили і закинули в мікроавтобус. Там мене кілька разів ударили по голові. Потім близько години мене кудись везли ", - розповів Булатов.

За його словами, на місці його завели в кімнату, де було тільки ліжко і відро, щоб ходити в туалет.

"Кожен день мене били по голові. Мене поклали на підлогу, поклали мокру ганчірку і били по ній, так що я почав захлинатися. Допити були кожен день, супроводжувалися тим, що били мене по голові. Не багато, але сильно і професійно. Як людина, яка займаєтся спортом, можу сказати, що били професіонали ", - сказав він.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...