Янукович-молодший переживає про знайдений активістами автопарк раритетних машин

Намір розпродати дорогі автомашини з Межигір’я син колишнього президента назвав крадіжкою приватної власності.

Про це він розповів в інтерв'ю Главкому.

За його словами, в автопарку були автомобілі, що належать різним людям.

"У тому числі, там стояли автомобілі на тимчасовому зберіганні. З них мені були знайомі, принаймні, два. Це - старий мерседес, який я особисто відновлював кілька років. І пікап International, який був подарований на ювілей президенту групою друзів, у тому числі і мною. Оскільки я займався підбором подарунка - знаю його вартість. В Америці його ціна - близько сімдесяти тисяч доларів, а не мільйони доларів, як про це говорять у ЗМІ", - сказав нардеп Янукович -молодший.

"З приводу подій, що відбуваються ... фактично це крадіжка приватної власності. І якби в Україні було б зараз хоч якесь право, можна було б говорити про відповідальність мародерів", - зазначив він.

На його думку, сьогодні рано про це вести мову, оскільки "все мародерство прикривається так званою "новою владою", вважає син Януковича.

Як відомо, в автопарку на території Межигір'я знайшли понад сорок раритетних автомобілів.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...