МВС затримало голову правління НАК "Нафтогаз України"

В рамках розслідування корупційних схем в газовій сфері, співробітники МВС сьогодні затримали голову правління НАК "Нафтогаз України" Євгена Бакуліна.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, його підозрюють в участі у злочинному угрупованні, яке завдало державі збитків на суму в $4 млрд.

"І це далеко не повний перелік сумнівних схем і операцій, що потрапили під увагу наших слідчих", - написав на своїй сторінці у Facebook Арсен Аваков.

За словами міністра, "безкомпромісне розслідування, що ведеться сьогодні, призведе просто до колосальних цифр завданих збитків і безлічі відомих персоналій, які мають до цього відношення. У тому числі, як у минулому, так і в нинішньому політикумі".

У зв'язку з цим, прийнято рішення про розширення слідчо-оперативної групи.

Водночас, міністр закликав політиків не втручатися в цю справу і пообіцяв публічно реагувати на будь-які спроби чинити тиск на слідство.

"Не як міністр, як звичайна людина скажу - цинізм і "простота" крадіжки у низці схем просто волаючі! Таке могло відбуватися тільки в атмосфері тотальної вседозволеності і потурання з боку верхів колишнього уряду, МВС і прокуратури", - написав Аваков.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...