Українські силовики вже контролюють більшу частину Слов'янська - Тимчук

Українські силовики взяли під контроль більшу частину Слов’янська на Донеччині, де засіли терористи.

Про це повідомляє директор Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає Радіо Свобода.

"На цей момент деблоковані блокпости терористів, взятий під контроль телецентр у місті. Терористи намагаються розбігатися. Основні вогнища спротиву зафіксовані в південно-східній частині міста", - пише Тимчук.

Він підтверджує інформацію російських ЗМІ про те, що з ПЗРК (переносного зенітно-ракетного комплексу) сепаратисти збили вертоліт Мі-24 Збройних Сил України, гелікоптер, який працював із ним у парі, вцілів і повернувся до розташування частини.

За інформацією російських ЗМІ, Ігор Стрєлков, якого вони називають "командиром народного ополчення Слов’янська", повідомив про повне оточення міста українськими військовими.

Раніше українські спецслужби встановили, що "Ігор Стрєлков" є полковником російської військової розвідки на ім’я Ігор Гіркін. Він причетний до декількох тяжких злочинів, зокрема вбивств, на території України.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...