На Львівщині 100 сімей загиблих в АТО отримали допомогу з обласного бюджету

У рамках виконання Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2014 – 2017 роки станом на 1 грудня цього року одноразову адресну допомогу з обласного бюджету в розмірі 120, 5 тис. грн отримали 100 сімей загиблих учасників Антитерористичної операції.

Про це депутатів обласної ради поінформувала Оксана Соболь, заступник директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА, під час слухань про стан виконання в І-ІІІ кварталах 2014 року Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2014 рік, які проходили у постійній комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту обласної ради, повідомляє Galnet.

За словами О.Соболь, у Львівській області зареєстрований 121 загиблий учасник АТО, з них 113 – досі неідентифіковані, тому департамент соцзахисту не в змозі проводити виплату допомоги. Також окрім попередніх ста виплат департамент готує допомоги ще для 5 сімей, члени яких брали участь у проведенні АТО на сході України.

Нагадаємо, що раніше в рамках цієї програми одноразову адресну допомогу з обласного бюджету в розмірі 120,5 тис. грн було виплачено 20 сім’ям, родичі яких загинули під час Революції Гідності.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...