У Страсбурзі російського комуніста Зюганова облили кров’ю і "дали по пиці"

Сьогодні, 26 січня у Страсбурзі, де проходить засідання ПАРЄ, пройшла акція на підтримку української льотчиці Надії Савченко та з вимогою зупинити російський тероризм. Жінка наразі перебуває у російському полоні та у знак протесту вже більше 40 діб голодує.

У заході прийняли участь представники української діаспори, до яких приєднався народний депутат України Дмитро Лінько – повідомляє ТСН. Як написав політик на своїй сторінці у Facebook, на акцію прийшла жінка із прапором "ДНР". Мітингувальники вигнали прихильницю терористів та порвали її "прапор".

Крім цього протестувальники помітили біля входу до приміщення ПАРЄ лідера російських комуністів Геннадія Зюганова.

"Порвали ганчірку "ДНР", яку принесла якась божевільна, яку ми теж вигнали. Перед входом в приміщення ПАРЄ разом з Артемом Вітко облив морду російського комуняки Зюганова кров'ю і дав по його ворожій пиці! Слава Україні!" – звітував про пророблену роботу депутат.

 

Інший нардеп Ігор Мосейчук описав події так: "В ході проведення пікету з'явилась провокаторша з прапором "ДНР". Ганчірка була негайно знищена нардепами Артемом Вітко і Дмитром Лінько. Коли з'явилась російська делегація, а саме лідер КПРФ Генадій Зюганов, патріоти-радикали під скандування "на ваших руках кров наших братів" залили посланців кривавої Москви кров'ю. Комуняки-рашисти тільки й спромоглися вигукувати "і тут бандьоровци".

Тим часом, сьогодні російські ЗМІ поширили заяву Зюганова про те, що Маріуполь обстріляли самі ж українці.

5 канал

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...