Штайнмаєр заявив, що в Україні багато реформ ще попереду

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр побачив успіхи в реформуванні України та спонукав уряд у Києві й далі йти шляхом перетворень, повідомляє агентство dpa.
 
"Ми в Німеччині віддаємо данину визнання тому обсягу реформи, який ви з цим урядом вже розпочали. Це - гігантська програма, значні частини якої реалізовано, але багато - ще попереду", - заявив німецький урядовець після зустрічі з прем’єр-міністром України Арсенієм Яценюком у Києві в п’ятницю, 29 травня.
 
Штайнмаєр нагадав, що уряд ФРН цього року виділить загалом 700 мільйонів євро на підтримку реформ в Україні.
 
Арсеній Яценюк, своєю чергою, висловив надію, що ситуація в Україні перебуватиме в центрі обговорення на саміті G7, який пройде 7-8 червня у баварському замку Ельмау. "Сподіваємося, що на саміті країн Великої сімки українське питання буде одним із основних", - заявив Арсеній Яценюк.
 
Він пообіцяв, що значна частка коштів, які Німеччина збирається виділити Україні, піде на проекти з підвищення енергоефективності, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів України на сайті уряду.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...