Аваков сказав, коли у Львові з'явиться нова поліція

Патрульні поліцейські на вулицях Львова з’являться вже у серпні. Про це під час сьогоднішньої присяги поліцейських у Києві повідомив міністр МВС України Арсен Аваков.

"З дистанцією близько трьох тижнів (після Одеси і Львова — "24") – Харків, потім Хмельницький, Луцьк, Миколаїв, Дніпропетровськ", — зауважив Аваков.
 
"Нова поліція – це не тільки форма і навчання, це також і зарплата й нова техніка. Через це нам потрібні компетентні поліцейські", — сказав міністр.
 
За його словами, поліцейські особливого призначення КОРД (Корпус Оперативно Раптової Дії) — який "прийде на зміну нинішнім спецназам — Беркуту, Соколу, Грифонам і іншим" — зарплата становитиме близько 15 тисяч гривень.
 
Нагадаємо, вчора, 4 липня патрульні поліцейські вийшли на пости і один з мешканців Києва вже поділився враженнями від роботи нової поліції. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...