Киянин оцінив роботу київського патруля «на відмінно»

Киянин і журналіст Сергій Панченко зміг на власному прикладі оцінити роботу нових поліцейських. Він викликав їх, щоб розігнати хуліганів у своєму дворі, які нічними посиденьками заважали спокійному сну мешканців ближніх будинків. Новину повідомляє «Преса України».
 
Панченко розповів, що зателефонував за номером 102, щоб повідомити про п’яниць у своєму дворі. Вони не давали спати жильцям будинку: голосно кричали, вигукували нецензурні слова та кинули петарду. На його номер після цього прийшла СМС, що звернення зареєстровано, пізніше – СМС про те, які саме поліцейські буду розглядати його звернення. Пізніше зателефонував «інспектор Музиченко», який перепитав у Панченка, чи актуальною є його проблема на даний час. Панченко відповів, що так. Через 20 хвилин після звернення приїхали поліцейські.
 
«В 01.21 патруль був на місці. Почалася розмова. Дівки намагалися підкупити різноманітними дешевими фразами "Чо такой грозний?". Не подіяло. Далі вступив собутильник. Щось втирав, навантажував, навантажував, втягував у беззмістовні теревені. Не подіяло. 01.40 - після профілактичної бесіди викрики припинилися. Ще деякий час точилися балачки. Потім розійшлися. Наостанок "собутильник" обурився, накшталт "Ну що ж ви?" і теж почимчикував додому.
01.50 - на вулиці Тиша», - повідав Панченко.
 
Пізніше інспектор Музиченко знову зателефонував, щоб переконатися, що проблема киянина вирішена. Панченко оцінив роботу київського патруля «на відмінно». 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...