Березюк запропонував Яценюку керувати Міністерством охорони здоров'я

Керівниками ключових міністерств мають бути, ті лідери, які мають найбільшу підтримку у парламенті.
Про це заявив  Голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк в ефірі "112 каналу".
 
"Для того щоб керувати Міністерством охорони здоров'я, одним з найскладніших, потрібно мати підтримку. Це Міінстерство потребує великих знань менеджерських, сил, наявності фінансів, бо медецину словом добрим не виправиш, і потужну політичну підтримку", - сказав депутат.
Олег Березюк запропонував Арсенію Яценюку особисто керувати Міністерством охорони здоров'я, бо Прем'єр-міністр має політичну силу, політичний статус, можливість доступу до фінансів і має державну охорону, щоб робити якісні і жорсткі міри наведення пордку в галузі.
 
"На сьогоднішній день не йдеться про реформування галузі, на сьогоднішній день йдеться про кризовий менеджмент для того, щоб забеспечити базові потреби пацієнтів і лікарів. Лікарі просо фізично не мають чим лікувати, вони себе почувають як у 18 столітті", - наголосив депутат.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...