Між Порошенком та Яценюком продовжиться боротьба, а поведінка Тимошенко та Ляшка буде розхитувати парламентську більшість - політолог

фото telegraf.com.ua
фото telegraf.com.ua

Політолог Андрій Золотарьов вважає, що у вівторок Україна матиме новий уряд. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"Аваков, Клінкін, Полторак залишаться на своїх посадах. По інших міністрах - як карта ляже. Не дивлячись на те, що Верховна Рада запрацювала, досі з'ясовують, хто переміг на виборах. Тому працювати буде складно. Ми ще побачимо конкурентну боротьбу між Порошенком та Яценюком. Бо у одного є амбіції, у іншого - підозри", - наголосив експерт.

За його словами, нинішню більшість називають принципово іншою за "регіоналівську". "Але не все так просто. Зараз змогли домовитися, щоб "Батьківщина" та Радикальна партія не пішли в опозицію, спікером призначили Гройсмана, а Яценюка - прем'єром. Але далі будуть такі рішення, ціна питання по яких буде високою. Побачимо боротьбу за рейтинги тих політичних сил, які зараз в коаліції. Це буде наступним випробуванням", - зауважив Золотарьов.

Він вважає, що поведінка Тимошенко та Ляшка буде розхитувати парламентську більшість. "Рішення нинішнього парламенту будуть антисоціальні. Що Юлії Володимирівні залишиться робити, як не захищати народ? Ляшко знову виконуватиме свою роль - буде тролити. Ми побачимо опозицію всередині коаліції, навіть фракцій. Достатньо подивитися на тих, хто знаходиться у "Блоці Петра Порошенка". Є питання по тому, як вони спрацюються", - зазначив політолог.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...