На Львівщині перевірятимуть забезпечення виборчих дільниць скриньками

У зв’язку із наближенням місцевих виборів 25 жовтня на Львівщині перевірять наявність та стан збереження виборчих скриньок. Перевірка забезпечення скриньками виборчих дільниць триватиме до 1 вересня.
 
"На території Львівської області для підготовки і проведення чергових місцевих виборів утворено 2 136 виборчих дільниць, у тому числі 920 малих (до 500 виборців), 674 середніх (до 1500 виборців) та 542 великих (до 2500 виборців), - розповідає начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федір Алєйніков. - Відповідно до Закону України "Про місцеві вибори", вказані виборчі дільниці повинні бути забезпечені 7 788 великими (стаціонарними) та 4 272 малими (переносними) виборчими скриньками".
 
Додамо, що на зберіганні у Львівській обласній державній адміністрації перебуває 12 529 виборчих скриньок, вартість однієї великої станом на 2010 рік становила 700 грн.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...