Інтернет на Першому національному - це порнографія, терористи, хакери та пірати

Віталій Уманець

Блогер. Журналіст.

Активіст громадянського руху "Спільна Справа"

Проживає у Кременчуку

 

 

Довелося мені тут учора переглянути програму "Без цензури" по "Першому національному" (смішно стало вже від самої назви). У стилі НТВшної "Програми максимум" лякали хохлов...інтернетом Саме так!

Як виявилося, інтернет та соціальні мережі — це чи не найголовніше зло в сьогоднішній Україні! Кляті блогери заробляють тисячі баксів на місяць і не сплачують податків, в інтернеті майже сама дитяча порнографія, брехня та чєрнуха, в ньому повно наркоторговців, терористів, хакерів, які так і хочуть спорожнити ваший банківський рахунок, а всі революції в країнах відбуваються через кляті соціальні мережі.

Автори цієї заказухи взяли інтерв'ю у мусорів, які жалілися, що не мають відповідних законів, які б допомогли їм контролювати цю "обітєль зла" під назвою "інтернет". Не обійшлося і без Лєни Бандарєнкі, яка нарікала на клятих інтернет-піратів, які заважають нашим зіркам заробляти мільйони в Україні і тому вони вимушені тікати за кордон. Також вона порівняла інтернет зі скальпелем, яким можна і врятувати життя, і вбити. І взагалі в інтернеті море непідтвердженої інформації, не те що в газетах та на ТБ. Навіть, якщо ви придбали неякісний товар через інтернет, ви не зможете його повернути, бо це ж ІНТЕРНЕТ, а не звичайний магазин!

Коротко кажучи, як я зрозумів, народ готують до зачистки інтернет-простору, щоб коли почалися відповідні процеси, лохторат схвально кивав головою, піддакуючи: "Правильно! Так їх! Кляті пірати, хакери, збоченці! Революції захотіли? Не заважайте насолоджуватися нам пакращенням! Закрийте їм ті інтернети!"

Інакше як агонією совка я це назвати не можу, який зібрався боротися з повітрям. Клоуни!

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.