Азаров зрікся звання в. о. прем'єр-міністра, віддавши його Арбузову (ВІДЕО)

Микола Азаров, який вчора подав у відставку, прийшов на засідання уряду, аби публічно передати владу першому віце-прем'єру Сергієві Арбузову.

Перед початком зібрання оголосили про те, що у залі з’явився прем’єр-міністр, назвавши прізвище Азарова. Після цього засідання Кабінету міністрів продовжилося, але вже під керівництвом Арбузова, передає 5 канал.

Виконувач обов’язків прем’єра наголосив, що поки між владою та опозицією триває діалог, уряд має забезпечити стабільне функціонування держави. Першочерговим завданням, за його словами, є стабілізація ситуації і налагодження роботи в регіонах, зокрема, в тих областях, де зараз заблоковані приміщення облдержадміністрацій.

Також Сергій Арбузов сподівається на якнайшвидше розслідування смертей протестувальників під час масових акцій в Києві. Він висловив співчуття родинам загиблих, а також постраждалим, зокрема і журналістам.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...