Після Олімпіади у Сочі Росія надасть збройну допомогу режиму Януковича? (ВІДЕО)

Вчорашнє повідомлення про відхід Віктора Януковича на лікарняний - спроба зачаїтися на час Олімпіади, після чого український президент перейде до жорстких силових дій з придушення своїх супротивників.

Про це заявив російський політик Володимир Жириновський, передає Цензор.нет.

"Сьогодні наш клієнт у Києві - шановний Віктор Федорович Янукович. Він вам покаже спеку, коли закінчиться Олімпіада. Ви ще дізнаєтесь, що таке Янукович. Зараз він http://grim.in.ua/news/2014/01/30/7364 захворів на всякий випадок. А потім пролунає голос: "Патронів не шкодувати!" І ми дамо патрони. Замість грошей ми дамо патрони", - сказав парламентарій в ефірі телеканалу "Росія" (див. з 2:45).

Вмидання зазначає, що раніше представники української опозиції неодноразово заявляли, що російські транспортні літаки доставляють до Києва спецзасоби, необхідні для розгону акцій протесту в українській столиці.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...