Міліція відібрала ліки, які львівський активіст віз на столичний Євромайдан (ВІДЕО)

В ніч з 9-го на 10-те лютого працівники Державтоінспекції на контрольному пункті на Житомирській трасі за 15 км від Києва затримали мікроавтобус активіста львівського Автомайдану.

Про це повідомляє УНН з посиланням на активістів.

"До штабу Автомайдану надійшла інформація, що працівники ДАІ намагаються провести обшук автомобіля, і є підозра на те, що збираються підкинути в автомобіль наркотичні засоби", - зазначив активіст київського Автомайдану Ярослав Гончар.

На місце затримання прибув народний депутат від ВО "Свобода" Ігор Сабій, де вже знаходилася оперативно-розшукова група та начальник слідчого підрозділу Святошинського РВВС.

Після того, як до місця події почали з’їжджатися інші активісти Майдану, було знайдено компроміс, що інспектори ДАІ віддають права автомайданівцю, міліція відпускає мікроавтобус а вилучені ліки передаються у найближчу київську лікарню.

Інспектор, який зупинив мікроавтобус з львівськими номерами, згодом зник з місця події.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...