СБУ перехопила переговори між членами диверсійної групи РФ щодо блокування ЗС України (АУДІО)

Переговори між членами диверсійної групи Головного розвідувального управління Генштабу Збройних Сил РФ щодо блокування підрозділів ЗС України та захоплення будівель МВС України.

Перехоплені СБУ переговори між російськими диверсантами свідчать про те, що диверсійними акціями на Сході України відверто керують кадрові офіцери російської військової розвідки, даючи цинічні команди "відкривати вогонь на ураження" в бік українських військових, котрі залишилися вірними своїй присязі.

Співробітники ГРУ ГШ ЗС РФ  дають чіткі вказівки групам так званої
"самооборони", які вони ж і озброїли, захоплюючи райвідділи міліції, та своїм підлеглим спецназівцям, які мають бойовий досвід і призначені  ватажками диверсійних груп озброєних сепаратистів - "для зміцнення".

Бойовий російський спецназ - бійці 45-го окремого гвардійського розвідувального полку спеціального призначення, дислокованого в Одінцовському районі Московської області  (Кубинка-1),  беруть на себе найбільш "гострі" моменти відкритого протистояння з українськими правоохоронцями та військовими. Як свідчать переговори диверсантів, одному із "спецури"  – позивний "Ромашка" – поставлено завдання заблокувати й жорстко роззброїти групу військовиків.

Ці ж російські спецназівці захоплювали Верховну Раду Криму та інші адміністративні будівлі на півострові у лютому-березні.

Інструктуючи диверсантів, "куратор" терористів "Стрєлок", кадровий співробітник ГРУ ГШ ЗС РФ Ігор Іванович Стрєлков, наполягає на очевидній для нього відмінності подій на Сході України від тих, що відбувалися під час російської анексії Криму.

Інший російський окупант - позивний "Агат" -  хизується, що його підлеглі "вже 15 років займаються лише війною" - нагадаємо, друга, найбільш кривава чеченська кампанія  розпочалася в Росії 20 вересня 1999 року.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...