Міліція Харкова затримала жінку, яка ногами била закривавленого майданівця (ВІДЕО)

Нею виявилася 53-річна мешканка міста Чугуєва Харківської області.

Під час мітингу поблизу парку Шевченка у Харкові, біля виходу зі станції метро "Університет", на площі Свободи, відбулася конфліктна ситуація.

Проросійськи налаштовані громадяни побили активістів Євромайдану, внаслідок чого останні отримали тілесні ушкодження.

За цим фактом 13 квітня було відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (злісне хуліганство із застосуванням предметів для нанесення тілесних ушкоджень).

У ході проведення слідчо-оперативних заходів було встановлено 53-річну громадянку, мешканку міста Чугуєва Харківської області, яка, відповідно до зібраних доказів, приймала активну участь у побитті активістів Євромайдану та нанесенні їм тілесних ушкоджень.

Сьогодні о 10:30 цю громадянку було доставлено до слідчого відділу Харківського міського управління міліції ГУ МВС України в Харківській області. З нею проводяться слідчі дії. Вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...