На Сихові побили 49-річного чоловіка

24 травня, близько 21-20 у м. Львів, по вул. Червоної Калини, 121 (р-н Санта Барбара) двоє молодиків побили 49-річного чоловіка - учасника афганської війни. Потерпілий повідомив, що вони просили у нього гроші, нащо він відмовив, одразу після чого розпочалася бійка, в ході якої у чоловіка пропали 20 гривень та паспорт, повідомляє "Дорожній Контроль Захід".

До активістів надійшло повідомлення про бійку, після чого активісти одразу виїхали на місце події.
 
Першу медичну допомогу до приїзду активістів потерпілому надав небайдужий хлопець, який виявився курсантом 2-го курсу міліцейського вузу, факультету для підрозділів слідства Предчишин П.А. 
Після надання допомоги чоловіку підійшов до молодиків, які здійснили бійку та повідомив, що вони затримані та попросив дочекатись наряд міліції, щоб розібратись у ситуації, після чого одразу прибув наряд міліції, який доставив молодиків до Сихівського РВ.
 
Наряд швидкої допомоги доставив чоловіка до 8-сьмої міської лікарні, де потерпілого оглянули, зробили рентген та видали довідку.
 
У курсанта та свідків відібрані пояснення по даному інциденту. Також очевидці події надали наступне відео.
"У райвідділі міліції також були батьки молодиків, які почали розказувати, що їхні діти дуже хороші та не могли вчинити бійки, але після того, як міліціонери продемонстрували їм дане відео - вони усе зрозуміли, що і як було насправді, але подумавши, почали говорити, що це не вони", - повідомляють активісти "ДК-Захід".

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...