Вірш Симоненка "Виростеш ти, сину" тепер пісня, ще й у стилі Рок

Рок-гурт «Біла Вежа» презентував патріотичну відеороботу на пісню на слова Василя Симоненка «Виростеш ти, сину».

Це відбулось напередодні львівського концерту, який відбудеться у четвер, 28 травня, у клубі «Picasso» . На виступі у Львова ця композиція стане одним із ексклюзивів концертної програми.

Ще торік музиканти «Білої Вежі» отримали офіційний дозвіл на використання поезії Василя Симоненка від його онуки - Мирослави Симоненко. Створення музики до знаного вірша класика було справою непростою та напрочуд відповідальною. Пісня була готова наприкінці 2014-го, її прем’єра відбулася на київському концерті групи у рамках акустичної програми.

І ось наприкінці весни 2015-го рок-гурт «Біла Вежа» презентує відео на пісню «Виростеш ти, сину». Це вже третя відеоробота команди. У пошуках свіжої та цікавої ідеї для кліпу музиканти наштовхнулись на роботи українського Театру тіней «Fireflies». При особистому знайомстві з талановитим колективом склався творчий тандем – і взимку розпочалась робота над відео: пошук образів та символів, візуальних метафор та інтерпретацій, побудова сюжету... За задумом музикантів, кліп вийшов зрозумілим та легким.

Безсмертні слова, покладені на нову музику, і сюжетна лінія відеоролика підкреслюють духовні основи українців: любов до Матері та до Батьківщини. Як кажуть учасники «Білої Вежі», цей кліп є подарунком усім матусям - зі щирим побажанням, щоб їхні діти жили у щасливій мирній країні.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...