«Нічні вовки» влаштували в Луганську день Росії

Луганські байкери з мотоклубу "Нічні вовки" сьогодні відзначили день Росії мотопробігом під прапорами "ЛНР, ДНР" та Росії.

Луганськ - російське місто, жителі якого вважають Росію своєю матір'ю, з якою вони хочуть разом святкувати і разом жити, розповів ЛуганскІнформЦентру президент місцевого клубу мотоциклістів, відомий серед байкерів як Віталій "Прокурор".

"Наш мотопробіг присвячений сьогоденню загальному святу, так як Росія наша мати, до якої ми прагнемо повернутися, як уже повернувся Крим", - сказав лідер луганських байкерів.

"Луганськ теж російське місто, і він хоче додому. Тому ми святкуємо сьогодні разом і разом з Росією", - додав "Прокурор".

Він зазначив, що святковий мотопробіг стартував від мотоклубу "Нічних вовків". Протягом дня мотоциклісти об'їдуть усі райони та пам'ятні місця Луганська. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...