Російський найманець у Мар’їнці зняв передсмертне відео (ВІДЕО)

Один невідомий найманець з Російської Федерації, що приїхав вбивати українських громадян на Схід України, перед вкрай невдалої для військ «донецької народної республіки» атаки на позиції Збройних сил України біля населеного пункту Мар’їнки зняв своє передсмертне відео.

Пропонуємо читачам переглянути відео цього російського найманця, яке він зняв на свій телефон десь за годину до своєї загибелі в Мар’їнці.

Зазначимо, що це відео було «витягнуто» з телефону вже мертвого російського окупанта українськими військовослужбовцями, які деякий час тому успішно відбили атаку бойовиків «днр».

Варто попередити, що на нижчерозташованому відео відсутній якийсь «екшн» чи «треш», а показані останні приготування російських найманців та бойовиків «днр» перед наступом на позиції Збройних сил України в Мар’їнці.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...