Хронологія подій в Мукачево від Мустафи Наєма (ВІДЕО)

Мустафа Наєм в себе на сторінці в Facebook розмістив перативне відео, зняте вчора, 11 липня 2015 на місці подій біля спортивного комплексу Антарис, на вулиці Лермонтова в Мукачеві.
 
"Це самий початок інциденту, коли на місце вже прибула міліція. Тобто, відео до перестрілки на заправці "Народне", де були знищені автомобілі МВС",  - повідомляє Наєм.
 
На самому початку відео чоловік у червоному - це Михайло Ланьо. Всі люди в камуфляжі - представники Правого сектора.
 
00:55 - в кадрі під джипом лежить людина з прострелянной головою, якого представники парво сектора занурюють у свій автомобіль.
2:20 - людини з прострелянной головою таки занурюють в джип.
2:34 - чітко видно, як на один з джипів встановлюється кулемет.
4:12 - потерпілого вивантажують з джипа. Приїжджає машина швидкої допомоги.
За останніми даними, це охоронець комплексу Михайла Ланьо, мешканець м Мукачево Юрій Руснак. На той момент і лікарі і учасники конфлікту були впевнені, що молода людина вже загинула. Але вже в лікарні у нього виявили серцебиття. На даний момент він знаходиться в стані коми.
5:00 - на місце події на зеленій Шкоді приїжджає начальник міськвідділу р Мукачево Віталій Шимоняк. (В бронежилеті, стоїть спиною, піднімає руки). Він про щось говорить з представниками ПС.
5:20 - звучать перші постріли. У кадрі видно, що в повітря стріляють представники ПС.
6:17 - люди в камуфляжі виставляють димову шашку.
7:23 - подальші події розгортаються вже біля заправки.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...