Ланьо по телефону сказав, що пив каву з ПС на переговорах і все було добре (Відео)

Журналісти телеканалу 112 по телефону зв'язалися з нардепом Михайлом Ланьо по телефону. Екс-"регіонал" продемонстрував повну необізнаність з тим, що відбувається в інформаційному просторі України, зокрема з тим, що "Правий сектор" Закарпаття вже розповів про те, що причиною конфлікту стали "розбірки" по контрабанді.
 
Відповідно, нардеп телефоном підтвердив начебто свою участь у зустрічі з представниками Правого сектора", але говорив щось про те, що, начебто, за кавою розмова йшла просто про розміщення бійців ПС в санаторії.
 
Попутно, на заздалегідь підготоване питання журналістки про, начебто, причетність до подій народного депутата Віктора Балоги заявив, що щось чув про, ніби то, фінансування ним "Правого сектора Закарпаття", але не зміг підтвердити, а по суті заперечив стосунок останнього до конфлікту.
Нагадаємо, сьогодні, 11 липня, Закарпатське місто Мукачево перетворилось на зону бойових дій. За свідченням очевидців, все почалося з того, що до спортивного комплексу «Антарес» в районі Червоної гори під’їхали джипи з бійцями і символікою «Правого сектору» та встановленими на дахах кулеметами. Вони розстріляли комплекс, за попередніми даними, є загиблі й поранені. Міліція оголосила план перехоплення, проте Правий сектор не складає зброю і кличе підкріплення.
 
 
 

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...