«ПС» коротко розповів про те, що сталося в Мукачево (ВІДЕО)

Бійці Правого сектора довгий час блокують роботу контрабандним шляхам в Мукачево, через що неодноразово надходили погрози. Після призначеної «стрілки» на 12:00 сьогодні, 11 липня по бійцям «ПС» відкрили вогонь.
 
Про це розповів ефірі "112" телеканалу представник Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор» Андрій Шараскін.
 
 
Бійці «Правого сектора» приїхали в спортивний центр, де їм призначили зустріч в 12:00 для вирішення питань контролю Правим сектором на кордоні контрабанди. Центр належить регіоналу Івану Ланьо на прізвисько прізвисько «Блюк», його люди і «забили стрілку».
 
Повідомляють, що в цьому центрі на гроші Медведчука тренують і готують бойовиків для створення «Закарпатської народної республіки». Крім цього, там зберігають і зброю.
 
Як розповів Андрій Шараскін, це була пастка, там хлопців вже чекали бандюки і міліція. Бойова група Правого Сектора, щоб прорватися з оточення, кинула димові шашки. За ним відразу був відкритий вогонь з гранатомета і стрілецької зброї.
 
«Друге кільце бійці ПС прорвали з боєм. Двоє наших загинули, ще четверо отримали поранення. Зараз група ПС відійшла в гори, де їх оточує міліція під керівництвом бандитів (або бандити під керівництвом міліції).
 
Командир групи запропонував своїм бійцям, які захочуть цього, здатися - всі відмовилися. Зараз хлопці приймають останній бій, як це часто робили наші предки і попередники, борці за Українську Самостійну Соборну Державу», - розповів Шараскін.
 
Нагадаємо, що в «Правом секторі» підтверджують свою участь у стрільбі в закарпатському місті Мукачево. Однак у конфлікті і спробі фізичної розправи над бійцями «ПС» звинувачують «бандитів насильника і наркоторговця регіонала Михайла Ланьо».
 
У перестрілці загинули два бійці «ПС», підрозділ, який брав участь у бойовому протистоянні в Мукачево, відступив у гори. Тим часом всі «військово-політичний рух« ПС »піднято по бойовій тривозі.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...