Бійці 17-ї танкової бригади ЗСУ збунтувались проти керівництва (Відео)

Бійці 17-ї танкової бригади Збройних сил України заявили, що не будуть виконувати накази командування, бо воно затягує їх демобілізацію. Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на звернення військовослужбовців у Youtube.
 
“За весь рік ми не разу не були на ротації. Нас зараз просто не хочуть відпускати додому. Комбриг бригади відмахнувся від усього і поїхав у відпустку. Йому там краще, напевно, ніж нам тут”, – сказав один з бійців.
 
Військовослужбовці також поскаржилися на жахливе матеріальне забезпечення. Солдати одягаються або самі, або за рахунок волонтерів.
 
“Що буде далі? У нас терпець урвався. Ми не труси. Ми не дезертири. Ми не відступили зі своїх позицій. Але тепер нам плювати на наше командування, також як і йому плювати на нас. Будь-які їхні вказівки нами будуть ігноруватися. Ми не здамо зброю. обеззброює нас не треба. Ми готові піти на дембель. Заради дембеля зброю здамо. Якщо спробують нас взяти. Спецназ або хто ще, то відсіч отримають “, – резюмував військовослужбовець.

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...