У Кривому Розі люди стихійно повстали проти кавказців

Через дорожньо-транспортну пригоду понад сотня молодиків заступилися зі маму з дитиною.
Ротрощене скло від ВАЗу кривдників українки
Ротрощене скло від ВАЗу кривдників українки

Учора ввечері на вулиці Широківській у Кривому Розі, місцеві мешканці збунтувалися проти вихідців із Кавказу, які на автомобілі ВАЗ збили жінку з дев'ятирічною дитиною.

Свідки повідомили, що все розпочалося з того, що збили жінку з 9-річним хлопчиком. Після того невідомі чоловіки вийшли з автомобіля і вдарили хлопчика головою об бордюр. Коли до місця події підбіг батько потерпілого, йому так перепало від кулаків знахабнілих «кавказців», що довелося викликати "швидку".

За кілька хвилин на місці події зібралися сотні молодих людей, які спочатку перекинули автомобіль і, озброївшись палицями, дошками, пляшками і камінням, кинулися на кривдників мами й дитини.

За словами очевидців, на місці виїхали керівники криворізької міліції, "Беркут" і внутрішні війська. Обставини інциденту вивчають. 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.