Донька-модель керівника Одещини спричинила ДТП у Мукачевому

Аліса Матвійчук узяла у мами «Лексус» і вдарила автомобіль іншого чиновника Закарпаття
Під колеса Матвійчук, на щастя, ніхто не потрапив
Під колеса Матвійчук, на щастя, ніхто не потрапив

За неофіційною інформацією mukachevo.net, дорожно-транспортна пригода сталася у п'ятницю ввечері на вулиці Корятовича в місті Мукачеве Закарпатської області. Аліса Матвійчук, батько якої є головою Одеської обласної державної адміністрації,  в'їхала в автомобіль чиновника Закарпатської ОДА. Автомобіль «Лексус» Матвійчук узяла в мами покататися містом з подружкою. На згаданій вулиці поблизу книгарні «Кобзар» вона протаранила автомобіль («Шкоду») високопоставленого чиновника Закарпаття. На місце події одразу прибули рідні Аліси Матвійчук, які й залагодили конфлікт на місці. Тож працівники державної автоінспекції факт ДТП не зафіксували.

«Нічого страшного не сталося. Під час паркування донька зачепилася бампером. Але Аліса мені не зателефонувала і не розповіла про пригоду, знала, що я зле відреагую. Тож про інцидент дізнався пізно ввечері. Завжди їй кажу, що на дорозі треба бути уважною. Донька тільки в цьому році отримала права, а машину взяла у своєї мами. Вона винувата у тому, що сталося, і буде покарана. Їй це стане справжнім уроком», - цитує Едуарда Матвійчука ua-reporter.com.

Як зауважує mukachevo.net, видання, близькі до представників Партії регіонів Закарпатської області та голови Закарпатської ОДА Олександра Ледиди спершу дружньо розмістили інформацію про ДТП на своїх сайтах, а згодом синхронно видалили її звідти. Донька Едуарда Матвійчука працює моделлю в Європі та брала участь в модних показах Prada, Miu Miu, Calvin Klein, Oscar de la Renta.

Свого часу Аліса Матвійчук написала на своїй сторінці у соціальній мережі Тwitter, що світу бракує благородства, а більшість людей «готові продати себе за зелені купюри».

 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.