Заблоковані в Мукачево бійці «ПС» записали відеозвернення, в якому пояснили, чому почалася перестрілка (ВІДЕО)

Заблоковані на Закарпатті бійці «Правого Сектору» записали відеозвернення, в якому розповіли, чому та як розпочалася перестрілка в спортивному комплексі «Антарес», що знаходиться по вулиці Лермонтова в Мукачево.
 
Відео на своїй сторінці у соціальній мережі опублікував журналіст Мілан Лєліч.
 
За словами бійців, нардеп Михайло Ланьо, близько трьох днів назад, викликав їх на переговори, які були пов’язані з тим, що «Правий сектор» заважає йому перевозити контрабанду. 
 
Коли бійці під’їхали до спорткомплексу, їх було 12, на них вже чекало близько 100 «тітушок».
 
Комбат «ПС» сам зайшов в офіс до Ланьо, де нардеп почав пояснювати, що «це його територія та його земля, контрабандний бізнес ввесь його».
 
За словами комбата, Ланьо на переговорах заявив, що за ним і його партнером, головним ментом Закарпаття Шараничом, стоїть Медведчук, та що вони спільними зусиллями не пустять «Правий сектор» на «свою територію». 
 
Поки йшли переговори, до будівлі під’їхав невідомий «спецназ», бойовики прибули на двох «Тойотах» з кулеметними установками.
 
«Спецназівці» кинули димову шашку, в цей момент почалася стрілянина, в результаті чого у «ПС» один чоловік пораненний. 
 
Бійці ПС від’їхали, один блокпост перетнули без проблем, а коли під’їжджали до наступного, силовики автоматними чергами примусили їх зупинитися.
 
На блокпосту до комбата підійшов бойовик та передав телефон, на другій лінії був головний міліціонер Закарпаття – Шаранич, який вимагав у бійців «Правого Сектору» здатися, інакше їх буде «знищено».
 
Комбат підійшов до машини порадитись зі своїми хлопцями…
 
Далі відео обривається.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...