Чехи створили літаючий велосипед

У Чехії презентували прототип електричного велосипеду, який здатен літати завдяки шістьом пропелерам. Проект FBike розробляли з 2011 року.

Чеські дизайнери у співпраці з французькою технологічною компанією Dessault Systemes - 3D software tools вчора презентували прототип електричного велосипеда, який літає. Презентація відбулася у залі виставкового центру Letnany у Празі. Велосипед злітає над землею завдяки шести потужним горизонтальним пропелерам і мотору. Вага винаходу становить 170 кг. Під час презентації велосипед із манекеном на місці водія близько п'яти хвилин провисів у повітрі і успішно приземлився.

Проект за назвою FBike чеські компанії Technodat, EVEKTOR и Duratec розпочали у 2011 році. Розробники зазначили, що більш потужні батареї дозволять велосипеду триматися у повітрі довше.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...