Волинян тішитиме міжнародний чемпіонат зі швидкісного збирання кубика Рубіка

У Луцьку 25 серпня, в рамках заходів до Дня міста, під егідою WCA (Міжнародної асоціації кубика) відбудеться міжнародний чемпіонат зі швидкісного збирання кубика Рубіка «Lutsk open 2013».

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи муніципалітету.

Організатор змагань Олександр Борисенко зазначив, що влада міста підтримує змагання, які сприяють розвитку інтелектуальної творчості дітей та молоді, активізують інтерес суспільства до ігор, що сприяють здоровому способу життя.

«Практика засвідчує, що змагання зі швидкісного збирання кубика Рубіка не мають певних вікових рамок. Хороші результати зі складання кубика показували як діти восьми років, так і дорослі люди, яким за 55», – сказав він.

На переможців чекає кубок, почесні грамоти та поїздка на чемпіонат України за кошти «Української Асоціації швидкуберів». Організатори очікують, що до Луцька приїде близько 100 учасників змагань із України, Росії та Білорусі.
 

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...