В Одесі бандити пограбували на мільйон доларів китайців

Автобус з пасажирами грабіжники зупинили під селом Кошари за допомогою колючого дроту.

На суму близько мільйона доларів і 5 мільйонів гривень пограбували вночі, 17-го серпня, китайців, які їхали в автобусі за маршрутом Миколаїв – Одеса (промисловий ринок «Сьомий кілометр»). Про це vesti.ua повідомило джерело з одеської обласної прокуратури.

За словами правоохоронця, пограбування сталося в 1-ій ночі біля села Кошари Комінтернівського району Одеської області – невідомі грабіжники зупинили автобус за допомогою розстеленого на автотрасі колючого дроту. Автобус проколов скати і змушений був зупинитися.

«Після цього в салон увірвалося двоє грабіжників у чорних масках з автоматами. Під загрозою розстрілу пасажири – уродженці Китаю – були змушені вивернути кишені і віддати барсетки з грошима. Третій спільник бандитів у цей час зламав багажне відділення автобуса і вкрав всі сумки пасажирів. Загальну шкоду підприємці-пасажири оцінили в кілька десятків мільйонів гривень у валюті і українській гривні. Після пограбування бандити втекли на легковому автомобілі – затримати їх не встигли», – пояснило джерело.

Своєю чергою, глава прес-служби ГУ МВС в Одеській області Володимир Шаблієнко підтвердив інформацію про пограбування, не назвавши при цьому суму збитків. «За фактом розбою відкрито кримінальне провадження за ст. 187, ч. 3 Кримінального кодексу – розбій організованою групою в особливо великих розмірах, ведеться пошук підозрюваних», – пояснив глава прес-служби.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.
...