У Луганську чоловіка вбили на очах у людей

Вбивцею виявився син ображеного сусіда, який забажав помсти.
Від ударів битою чоловік помер на місці (фото tsn.ua)
Від ударів битою чоловік помер на місці (фото tsn.ua)

До луганських правоохоронців на початку першої ночі надійшло повідомлення про жорстоке вбивство на терасі кафе, повідомляє пре-служба МВС, інформує gazeta.ua.

"Дівчина надірваним голосом розповіла про трагедію, що трапилася. За її словами, кілька хвилин тому до їхнього столика на терасі, за яким вона сиділа з друзями, несподівано підійшов невідомий і завдав її хлопцю смертельний удар у скроню бейсбольною битою. Після цього холоднокровний вбивця зник у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Медики констатували, що смерть потерпілого настала практично миттєво, оскільки заподіяна йому черепно-мозкова травма виявилася несумісною з життям. Правоохоронцям вдалося встановити особу вбивці. Ним виявився 25-річний житель обласного центру, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини і причетність до незаконного обігу наркотиків. Шукали злочинця два тижні.

На допитах затриманий розповів про причину вбивства. Мовляв, йому зателефонував його шістдесятирічний батько, який був у нетверезому стані. Пенсіонер поскаржився синові, що молодий сусід образив його найостаннішими словами. Батько зажадав від сина, щоб той покарав кривдника. Випивши для хоробрості сорокаградусної, син вирушив на нічні розбирання "відновлювати справедливість". Правда, ніякого з'ясування стосунків на місці не відбулося - він просто несподівано підійшов до кривдника батька і завдав йому смертельного удару в голову бейсбольною битою.

Коментарі

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. У коментарі заборонено додавати рекламні повідомлення.

Новини партнерів

...